(0)

DYQANI

Në dyqanin tonë gjendet një larmi kaq e madhe produktesh e cila do t'ju lërë gojë hapur.

Sostar

Gama e gjerë e produkteve Sostar do të plotësojë çdo nevojë tuajën.

Përbërësi sekret është Natyra. Janë pikërisht elementet që ajo ofron si vaji i ullirit dhe proteinat e mëndafshit tek Silk & Olive, aloe vera dhe vaji i arganit tek Focus, apo qumështi i gomaricës, që janë përdorur në formulat e produkteve.

Sostar i gjendet pranë të gjithë familjes pasi sjell produkte për femra, meshkuj dhe fëmijë.

Kozmetike

W7 është një markë mjaft e njohur produktesh kozmetike në UK dhe USA, e cila vjen më në fund në Shqipëri.

Produkte cilësore që plotësojnë kërkesat e çdo të apasionuari pas makeup-it.

Tashmë asnjë ingredient bukurie nuk do t'i mungojë koleksionit tuaj.

Shiko produktet

Ku mund të na gjeni?

Ju mirëpresim në adresën e mëposhtme:

Rruga Islam Alla, 50m nga Rruga "Myslym Shyri".

Gjithashtu mund të na kontaktoni në numrin tonë të telefonit
+355 69 705 9611.