(0)

Qumështi i shëndetit të mirë

Qumështi i gomaricës përdoret si zëvendësim për qumështin e gjirit për shkak të përmbajtjes së laktozës, proteinave, mineraleve dhe përmbajtjes së acideve yndyror omega-3 dhe omega-6.
Gjithashtu përmban komponent që përmirësojnë imunitetin.

Meso me shume Porosite tani

Sekreti i rinisë së përjetshme

Për egjiptianët e lashtë qumështi i gomaricës ishtë një eliksir bukurie dhe ai u përjetësua nga vet Kleopatra, duke zbuluar virtytet e çmuara kozmetike të këtij përbërësi aktiv, të denjë për një mbretëreshë.

Shiko produktet

Përkujdesje e veçantë për të vegjlit

Sostar ka menduar edhe për lëkurën delikate të të vegjëlve duke krijuar linjën e produkteve me përbërje qumështi gomarice për një përkujdesje të dedikuar ndaj tyre.

Shiko produktet

Zbuloni produktet e kozmetikes